Battlefield 4 si Frostbite 3 prezinta viitorul jocurilor PC?

0
1309

Battlefield 4 si Frostbite 3 pare o combinatie excelenta cand vine vorba de gameplay dar si de grafica jocurilor PC, pentru ca in momentul de fata EA si DICE arata Battlefiled 4 la Gamescom, jucatorii au ocazia sa profite de evenimentul 2XP care va fi activ pana pe 26 august, oferind un bun prilej jucatorilor care au un nivel mic sa urce mult mai sus.

Din toate video-urile de prezentare DICE pare ca a facut ceva modificari majore la joc, chiar daca vizual nu pare atat de departe de battlefield 3, se observa ca gameplay-ul nu mai e acelasi, daca in Battlefiled 3 prabusirea anumitor elemente din gameplay se realiza automat intr-un moment fix al jocului, acum jucatorii controleaza aceste modificari in peisaj, ca sa zic asa, si aici ma refer la zgarie norul care toata lumea interesata de Battlefield 4 l-a vazut.

Aces zgarie nor poate fi pus la pamand daca asa vor jucatorii, dar vor fi distrusi stalpii de rezistenta de la primele 4 nivele, in momentul acela daca esti sus pe acoperis, o sa incepi sa simti ca turnul se prabuseste, si trebuie neaparat sa te arunci.

Pe langa distrugerea in masa care apare in jocurile de battlefiled, noul Battlefield 4 include in gameplay si actiuni de inchidere deschidere usi/porti, astfel experienta jucatoriilor sa fie cat mai unica, si gameplay-ul cat mai complex.

Pentru ca jocul o sa fie prezent pe consolele next-gen Xbox One si PS4, sunt curios daca si alti publiseri o sa upgradeze motoarele grafice care le au jocurile din portofolu pentru a ajunge la nivelul unde au ajuns cei de la DICE.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: