E OFICIAL! ADELA POPESCU VA CANTA ALATURI DE DJ PROJECT!

Date:

Adela Popescu se întoarce la muzică cu un nou proiect: va cânta cu baietii de la Dj Project, alături de care a susţinut deja primele concerte în acest weekend la Sfântu Gheorghe şi la Focşani. Această colaborare este un frumos cadou de Crăciun atât pentru actriţa din Pariu cu viaţa cât şi pentru membrii trupei Dj Project.

„Când am urcat prima oară pe scenă, am avut emoţii mari, dar am fost primită foarte frumos, trupa se bucură de mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvânt versurile, iar asta m-a ajutat foarte mult. Iar aplauzele de la sfârşitul concertului m-au făcut foarte fericită. Dj Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment”, mărturiseşte Adela Popescu.

„Cu mai bine de o lună în urmă am fost înştiinţaţi de Giulia că este însărcinată. Am început de atunci să căutăm o voce care să ne placă, să se potrivească cu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea să aibă o imagine curată, să se legitimeze prin muzică şi nu prin alte artificii de imagine. Din punctul meu de vedere, Adela este adevărată profesionistă şi cred că va avea o carieră de mare succes  împreună cu Dj Project”, a declarat Emil Burloi, managerul trupei Dj Project.

Adela Popescu şi Dj Project pregătesc multe surprize muzicale pentru 2012 printre care şi o piesă nouă : „Am ascultat deja piesa cea nouă şi pot să vă spun că este absolut superbă”, declară Adela. Iar Emil Burloi completează : „În primele săptămâni din ianuarie, vom lansa şi noul single Dj Project feat Adela căci aşa se va numi proiectul de aici încolo”.

sursa: libertatea.ro

Pana o sa auzim colaborarea dintre cele 2 parti :), va invit sa ascultam una dintre melodiile cu care Adela s-a facut cunoscuta pe plan muzical.

Enjoy!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=6wsx8Rzcz30&feature=related[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...