OfficeSuite Pro 7

0
990

OfficeSuitePro7

Editorul de documente Word, Power Point si Excel a ajuns la versiunea cu numarul 7 in coada ce aduce o interfata noua si o multime de functii noi. Probabil ca utilizatorii sistemului de operare Android sunt deja familiarizati cu aceasta aplicatie insa alaturi de siteul www.devicer.ro ne facem datoria de a va da mai multe detalii si informatii asupra acestui produs :

‘’ Folosesc destul de mult documentele pe telefon si-mi place sa am acces la ele in orice moment. De aceea, din cand in cand, testez  unele office-uri disponibile pentru Android. Asa am ajuns sa cumpar  OfiiceSuite Pro. L-am achizitionat cand era la versiunea 6, la 1$! Insa, nu l-am prea folosit. Imi placea mai mult Polaris Office deoarece imi dadea posibilitatea sa printez un *.DOC sau *.XLS direct de pe smartphone, fara sa folosesc Google Clod Print. Numai ca lucrurile s-au schimbat. De o luna am un Samsung Galaxy Note II. Am descarcat Polaris Office pentru el, care, atentie, nu-l gasesti in Google Play ci in Samsung Apps! Mai mult decat atat, Polaris pentru  Note II nu permite listarea decat pe imprimante Samsung. RUSINICA Samsung! Conditionarea ta e inutila si frustranta! Doar n-o sa-ti inchipui ca-mi dau la o parte imprimanta mea, un Canon MG5350, doar de dragul de a cumpara un produs Samsung.

Asa m-am intors la OfiiceSuite Pro, care, cel putin, ma lasa sa listez folosind Clod Print-ul Google. De aproximativ o saptamana Ofiice Suite a fost actualizat la versiune 7. Nu e doar o schimbare de numar de versiune, ci una majora cu multe imbunatatiri.

OfiiceSuite Pro 7 vine cu haine noi, o interfata mult mai prietenoasa si simplificata. Seamana mult cu cea de pe Google+. Pe prima pagina ai acces direct la deschidera unui fisier Word, Excel, PowerPoint sau PDF. Apoi, o glisare usoara spre dreapta te duce in meniu. Office Suite ofera o serie de sabloane foarte utile atunci cand vrei sa creezi un document nou, de exemplu cand vrei sa-ti scri rapid un CV. ‘’

Puteti incerca trial-ul dand CLICK AICI si va recomand continuarea lecturii prin intermediul acestui LINK .

http://www.youtube.com/watch?v=AZgj0L7M2D0&feature=player_embedded

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: