Noul videoclip El Negro-“Over The Line”

0
889

Astazi baietii ( si fetele) de la El Negro au avut premiera noului clip “Over The Line” pe site-ul muzicabuna.ro.

Clipul este unul “de concert”, ce reda foarte bine atmosfera creata de trupa in reprezentatile live, dar si spiritul El negro.

“Piesa Over the line reprezinta viziunea Republika Verde asupra unei societati care doarme 8 ore, munceste 8 ore si traieste 8 ore, din ce in ce mai incrancenata, artificiala si violenta”

Noul clip a fost filmat cu ocazia lansarii in  Silver Church Arena pe data de 25.11.2010  a materialului “Greetings From Green Repub”, de pe care au mai fost extrase pana acum doua singel-uri.

Clipul “Over The Line” a fost realizat de gasca de la REPUBLIKA VERDE,
Imagine: Florin Campeanu, Editare: Ioana Gabriela Mariette.

Trupa El Negro pregateste pe data de 5 februarie, dupa cum stiti un mega eveniment la care nu trebuie sa lipsiti Tribut Bob Marley, editia 2011, un eveniment devenit de traditie in peisajul culturii urbane bucurestene. Evenimentul va avea loc in Club Fabrica incepand cu orele 21:00, iar redactia va fi prezenta acolo, fiind parteneri media.

Biletele se gasesc in pre-sale la : biletoo.ro , Mall Baneasa, Muzica Store, Unirea Shopping Center et 2 , Sala Palatului, Librariile Adevarul, Magazinul Victoria Parter, Palatul Copiilor si The Kitchen Store, str Smardan nr 30.

Suport :15 ron (pana in ziua evenimentului)
Suport : 20 ron (in ziua evenimentului, la intrarea in Club Fabrica)

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: