Noul single Stefan Banica- Aleg printre stele feat. Pacha Man

Date:

banica pacha man

Dupa inedita colaborare cu Marius Moga, Stefan Banica lanseaza o piesa noua: Aleg printre stele alaturi de Pacha Man. Piesa este extrasa de pe albumul „Altceva” lansat de MediaProMusic in luna octombrie a anului trecut. Acest album este al 14-lea material discografic din cariera artistului si a venit cu foarte multe surprize pentru fanii, fapt ce a generat si succesul avut de artist in turneul de promovare al albumului.

Noul single lansat de artist a fost ales cu ajutorul fanilor de pe facebook care au avut de ales dintre 3 piesa: Vino, Inger pe pamant si Aleg printre stele.

M-a surprins placut faptul ca acest cantec a avut impact la public inca de prima oara de cand l-am cantat pe scena. Oamenii s-au comportat ca si cand ar fi stiut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neasteptata, dar o surpriza foarte placuta. Si se incadreaza perfect in conceptul albumului, numit ‘Altceva’”, a spus Stefan Banica. sursa:ProFM

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...