Noul single 50 cent Feat. Kidd Kidd – „Get Busy”

1
619

Artistul si-a lansat astazi cel mai nou single al  sau „Get Busy”, piesa ce este in colaborare cu Kidd Kidd. 50 cent o rupe din nou, pe bt-urile piesei Get Busy, al treilea extras de pe mix tape-ul, „The lost tape”  ce va aparea undeva la finele lunii mai.  ”Ghet Busy”, suna greu, suna underground, o revenire la inceputuri spunem noi, iata ca  se poate, un mc, un artist complet, in ciuda criticilor (aviz soriceilor de subsol de la noi)

50 cent  cel mai bine vandut artist de hip-hop  din industria de afara, o mai arde si under.. din cand in cand ”Get bUSY” FIFTY.

..Totodata ii uram artistului multa sanatate, acesta  fiind  de curand externat din spital, avand ceva probleme la stomacel”, ..Dar nici o problema l-a avut alaturi pe Em, cel mai bun prieten al artistului  rap.

„Mă simt mai bine astăzi, cred că voi ieşi în curând din spital. Eminem m-a sunat aseară. Îl ador, e prietenul meu”, a adăugat rapperul.

Asteptam cu nerabdare ”’THE LOST TAPE” si pace tuturor…apropo echip4fun‘, va coace o surpriza, cu dedicatie pentru  iubitori de black music si muzica hip-hop in general.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=vI1NsRisOSs[/pro-player]

foto:thisis50.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: