Miley Cyrus aka „Hannah Montana” si-a schimbat look-ul

Date:

Miley Cyrus, artista care a innebunit ani la randul tinerii din intreaga lume in rolul adolescentei „Hannah Montana” avea o imagine „cuminte”, conform cerintelor rolului pe care l-a avut in filmul serial cu acelasi nume. Imaginea sa fiind folosita intens de producatori pe o gama larga de poduse comerciale.

Recenta artista a dorit sa-si schime imagine si sa renunte la look-ul de adolcescena cuminte. Schimbare de stil o gaseste pe Miley cu parul scurt şi mai mulţi cercei şi un lanţ ce îi accentuează look-ul rebel.

„Îmi iubesc părul. Mă simt atât de fericită, frumoasă şi liberă”, a scris Miley Cyrus pe Twitter, transmiţându-le un mesaj celor care i-au criticat tunsoarea.

Miley Cyrus a fost interesată de teatru încă de cand avea 9 ani, luând lectii la Armstrong Acting Studio când familia ei locuia în Tornoto, CanadaPrima data serialul Hannah Montana a fost transmis pe 24 martie 2006 in Statele Unite,avand in medie 4 milioane de telespectatori pe episod.In 2009 este al treilea sezon,planificandu-l pe cel de al patrulea si ultimul sezon in 2010 .Ca un star Hannah Montana a fost populara cu copii si adolscenti,conducand la o cariera de succes in muzica.

foto:mileycyrus.ro sursa& credit foto: Mediafax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...