Noul clip al trupei Vama – Sarkozy versus Gypsy

0
770

Daca va era dor de Tudor Chirila iata ca il puteti vedea din nou pe “micile ecrane”, revenind in forta cu o piesa si un clip nou alaturi de trupa Vama.Aceasta a lansat zilele trecute videoclipul piesei „Sarkozy versus Gypsy”. Un clip ce ii are in prim plan pe romi şi pe preşedintele francez Nicolas Sarkozy.

Membrii trupei  declarand ca piesa se vrea a fi „o satiră care taxează ridicolul atitudinii europene în raport cu problema ţiganilor”.

Trupa Vama a colaborat pentru realizarea videoclipului cu instrumentiştii Victor Dincă (ţambal), Justin Băcău (acordeon) şi Alexandru Burcea (trompetă). Clipul este semnat de regizorul Serge Zănoagă, iar producătorul este Bogdan Crăciun.Trebuie sa mai mentionam  ca piesa o fost înregistrată în colaborare cu compozitorul şi interpretul francez Ralflo, unul dintre cei mai apreciaţi compozitori parizieni ce a mai colaborat si cu alti artisti din Romania Cătălin Josan si Proconsul.

Daca a reusit Trupa Vama sa transmita sau nu mesajul lor categoric cu privire la relatia tensionata dintre presedintele francez si romi va las pe voi sa va dati cu parerea…;)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: