Noua piesa Elena Gheorghe feat. Glance – Ecou

Date:

Noua piesa a fost lansata aproape simultan in mediul online dar si pe ProFm in emisiunea lui Nono Semen. Acest fapt dovedeste preocuparea oamenilor de radio de a difuza primii piesele romanesti si increderea pe care muzica romaneasca o are in acest moment.

Chiar daca ultimele piese lansate de artista au fost in limba engleza, Elena a simtit nevoia sa lanseze si o piesa in limba romana asa cum ne-a promis in interviul pe care i l-am luat la un concert din ilfov la jumatatea anului trecut.

Noua piesa este compusa tot de Laurentiu Duta, producatorul preferat al artistei, alaturi de care a lucrat foarte bine inca de pe vremea cand facea parte din trupa Mandinga.

Pe aceasta piesa regasim si o parte de rap, ce este data de Glance, despre care nu putem sa avem decat cuvinte de bine.  Sesiunea foto ce insoteste lansarea acestui single ne-o prezinta pe Elena extrem de sexy, am putea spune chiar provocatoare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...