O noua piesa de la Studio 66: Nane si George Hora „NOI 2”

0
907

O noua piesa lansata de Nane a fost postata astazi pe canalul de youtube al casei de discuri RedClover .Piesa reprezinta rezultatul

colaborari dintre o serie de artisti. Aici ma refer la Nane si George Hora care s-au ocupat de muzica si versuri, iar baietii de la CPR Productions s-au ocupat de orchestratie.

Nane si-a obisnuit fanii cu piese ce abordau  subiecte specifice scenei underground si criticand artistii difuzati pe radio acum aceste versuri se intorc impotriva acestuia. Multi dintre fanii extremisti underground il critica acum pentru aceasta colaborare si il reproseaza ca si-a uitat versurile.

Noi 2 este o piesa despre oameni, despre lupat unuia pentru celalat si despre felul in care ne afectam vietile reciproc”. Versurile sunt compuse de catre cei doi artisti, a declarat Nane.

George declara ca refrenul il reprezinta in totalitate: “Cand am auzit prima oara negativul, am simtit ca are nevoie de un refren deosebit, care sa emane un sentiment pozitiv, de impacare. Este un refren plin de armonie care imi aminteste de Michael Jackson sau de Prince. Ma reprezinta in totalitate, sunt fericit ca il pot impartasii cu publicul din Romania”

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: