Un nou album CEDRY2K-“Cuvinte ce vindeca”

2
1252

CEDRY2K revine cu un nou album, “Cuvinte ce vindeca”, ceea ce inseamna ca avut  inspiratie de la precedentul sau album “Poezie Balistica”, lansat in urma cu mai putin de un an. Intre timp CEDRY2K, unul dintre cei mai apreciati rapperi de comunitatea  “under” a colaborat pentru mai multe piese alaturi de Sisu, Puya , Bibanu si Cabron. Una dintre acestea a fost piesa Consecinte ce a beneficiat si de un videoclip regizat de Florin Serban.  Piesa  a facut parte  de pe coloana sonora a filmului `Eu cand vreau sa fluier, fluier`.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=bFfK27WVEW0[/pro-player]

Noul album CEDRY2K va fi lansat DUMINICA, 5 DECEMBRIE in SILVER CHURCH. Invitati: C.T.C., DRAGONU AK47, CARBON, PACHA MAN, CABRON, SISU si DJ FAIBO X. Warmupul asigurat de K-Funk iar la after party o sa fie DJ SAUCE ca sa mentina atmosfera pana se aprind luminile in club!

Daca veti dori sa cumparati albumul trebuie sa stiti ca in seara concertului il gasiti la pretul de 15 ron, iar daca cumva nu ajungeti la concert , ulterior il veti putea achizitiona de pe site la pretul de 25 ron. Inainte de lansare CEDRY2K a dat drumul pe net celui de-al doilea single de pe album  – IN BATAIA PUSTII, o piesa in colaborare cu CABRON. Enjoy!

Albumul il puteti achizitiona online de pe HipHopKulture.ro,  iar cei din Bucuresti il pot achizitiona direct de la  Ollie Gang Shop, pret 25 de lei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

2 COMENTARII

  1. Albumul il puteti achizitiona online de HipHopKulture.ro, iar cei din Bucuresti il pot achizitiona direct de la de la Ollie Gang Shop, pret 25 de lei.

Comments are closed.