NORTHWAY a semnat cu Ino Music

0
518

Va mai amintiti de piesa So get up cantata de baietii de la  High Five? Piesa suna foarte bine si a prins foarte bine la public, piesa fiind produsa de baietii de Play&Win, cei trei comozitori ce se ocupa si de Inna. Se pare ca baietii de la High Five si-au schimat numele si se numesc acum NORTHWAY.  Mai mult decat atat au intrat intr-un nou crew de productie (Ino Music) si au planuri mari pentru 2012. Pentru inceput vor relansa piesa Hello Hello” single produs de „Deepcentral”.

Inceputul acestui an ii aduce in studioul Ino Music unde lucreaza la un nou single oficial si decid alaturi de echipa Ino Music si echipa Gosiei, sa readuca in prim plan „Hello Hello”, single care va face parte si de pe albumul artistei, album programat sa apara la inceputul toamnei 2012.

Ei au remixat aceasta piesa alaturi de Electric Pulse si Gosia Andrzejewicz.

Electric Pulse , are 23 de ani si este din Satu Mare iar stilul preferat este  Electro – House . Pana sa se alature echipei Ino Production , a realizat  mai multe remixuri  lansate oficial pe Beatport  iar în 2010 a lansat  primul său single semnat  la Orange Moon Records din Ungaria intitulat  Bizzare„.

In 2011 lanseaza  Front To Back tot pe genul Electro-House ,single care este  inclus  în Top 10 al Burn Studio.

Gosia Andrzejewicz

Are peste 30 de premii nationale castigate, iar din 2006 cand si-a inceput cariera si pana in 2009 a lansat 3 albume oficiale, albume care i-au adus „Discul de Aur” in 2006 si 2007 dar si alte premii precum : „Discovery of the Year” in 2006, „Radio Debut of the Year” in 2007, „The Popcorn Microphones” si „Artist of the year” in 2008.

 

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=jiOtAKoF7qE[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: