Nikon Romania lanseaza categoria de produse Nikon 1

0
1108

Suntem siguri ca si voi, la fel ca si noi sunteti pasionati de tehnologie, astfel ca aparatele foto reprezinta mereu un subiect mai mult decat interesant.Vrem sa va prezentam in continuare o categorie de produse care cu siguranta ar sta bine in geanta noastra la interviuri 🙂

Cei de la Nikon au lansat recent in Romania o noua categorie de produse, Nikon 1 care cuprinde aparate foto cu obiective interschimbabile. Modelele lansate de curand se numesc : Nikon 1 V1 si Nikon 1 J1.

Nikon 1 (A-CIL-Advanced Camera Interchangeble Lens)

Ofera in premiera functii uimitoare atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare,sunt cele mai rapide aparate foto din lume, mai rapide de cel putin 3 ori decat orice DSLR profesional, cu o rata de procesare de 600 megapixeli pe secunda, adica pana la 60 de cadre pe secunda la rezolutie maxima.Sistemul revolutionar de focalizare, care ofera un maximum de 73 de puncte AF.

Nikon 1 permite doua moduri cu totul noi de fotografiere: Instantaneu in Miscare si Selector Inteligent de Fotografie.Pentru realizarea unui Instantaneu in Miscare, aparatele Nikon 1 surprind atat momentele dinaintea apasarii declansatorului, precum si cele imediat dupa eliberarea acestuia, scena fiind redata sub forma unui film cu incetinitorul si a unei fotografii la rezolutie maxima.

Nikon 1 V1 a fost proiectat pentru fotografii entuziasti care sunt interesati de cele mai noi tehnologii din industria foto. Fiind echipat cu un vizor electronic si un port multifunctional pentru accesorii, aparatul permite urmarirea momentul potrivit si surprinderea rapida a elementelor neasteptate. Vizorul electronic luminos, cu o rezolutie de 1440k, asigura o imagine clara, stabila si o acoperire 100% a cadrului

Nikon 1 J1 are un design minimalist, dimensiuni foarte mici, este disponibil intr-o gama de patru culori cu obiective compacte 1 NIKKOR asortate si dispune de un blit integrat care ofera luminozitate suplimentara atunci când este necesar. Aparatul foto este foarte simplu de utilizat astfel ca tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa decida ce sa fotografieze. Nikon 1 J1 este disponibil in culorile alb, negru, rosu, argintiu. Produsele sunt disponibile in Romania prin Skin Media.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=xFIVwngkXEg[/pro-player]

sursa:nikonisti

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: