Nico feat. Shobby – Clipe (single nou)

Date:

Clipe (single nou)

Nico se intoarce la prima ei dragoste – R&B-ul si lanseaza piese sensibile, piese cu care si-a obisnuit publicul. Artista lanseaza piesa “Clipe”, o noua colaborare cu rapperul Shobby, de la Codu’ Penal.

Dupa mai bine de 6 ani, Nico il are din nou ca partener de scena pe Shobby, cu care a colaborat pentru piesa “Viata unui artist”.

Mi-am dorit de mult sa colaborez din nou cu Shobby, intotdeauna ne-am inteles de minune si aceasta piesa a reusit sa ne aduca, din nou, in studio. Multe din piesele pe care le cant sunt sensibile, insa publicul meu tocmai astfel de piese asteapta sa lansez”, spune Nico.

Clipe” este o piesa pop, cu influente R&B, ce vorbeste despre sentimente si trairi care raman vii, chiar si dupa ce o relatie ajunge la final. Sunt convinsa de faptul ca multi dintre cei ce vor asculta piesa, se vor regasi in povestea ei”, adauga artista.

Ultima colaborare intre cei doi artisti a avut loc in anul 2007, piesa “Viata Unui Artist” a fost inclusa pe albumul “Ce Nu Ati Inteles”, lansat de catre Shobby. 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...