Piesa noua Neylini – Anotimpuri

Date:

Neylini Anotimpuri
Neylini Anotimpuri

Atunci cand succesul se lasa asteptat in mod cert reprezinta pentru un artist o perioada extrem de trista din multe puncte de vedere; concertele sunt tot mai rare, sunt invitati la tv/ radio tot mai rar, iar piesele lor nu mai intra in playlist-uri. Atunci se gasesc oameni de bine care le ofera sugestii( producatori si prieteni ) despre ce sa faca; iar in muzica  e complicat pentru ca trebuie sa te identifici cu ce canti si sa crezi pentru a fi autentic. 

Am facut aceasta introducere inspirat de bucuria din glasul Lilianei Nae aka Neylini atunci cand ne anunta lansarea unei noi piese. Un glas plin de bucurie dupa o perioada de munca si speranta in noua piesa Änotimpuri. Speranta ca va intra pe radio si va beneficia de un clip si in consecinta va urma traiectoria unui hit al acestei veri. 

Piesa Anotimpuri este compusa in studiourile Famous Production si este semnata de Christian D & Randi Muzica si versuri:)  productia, aranjamentul muzical, mix&master sunt semnate de Sandri ( ex Voxis) unul dintre cei mai talentati oameni din spatele butoanelor.

Neylini  Anotimpuri 

Neylini a declarat prietenilor pe facebook in legatura cu lansarea noului single: Sunt fericita maxim noul meu single! E cu Loveee…pentru toti indragostitii!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...