New single|KEEPFLOW -Shining one

Date:

KEEPFLOW este un tanar artist din zona dance despre care am mai scris noi si in urma cu doi ani, atunci cand lansa piesa „High”. Chiar daca nu am mai auzit foarte multe de el de atunci se pare ca nu a renuntat la muzica, ci din contra revine cu o noua piesa.

Noul single se numeste Shining one si este o colaborare cu Ruana pe numele ei real Târb Oana.  Muzica si versurile sunt compuse de KEEPFLOW,  iar orchestratia a fost realizata de Alin Radu. Daca va intrebati care este motivul pentru care KeepFlow nu a lansat o noua piesa mai devreme, raspunsul vine chiar de la el: În urmă cu un an  a semnat un contract cu o agenţie de modeling unde s-a implicat destul de mult.

Mi-am dorit foarte mult sa revin cu o piesă nouă, chiar dacă în ultimul timp nu mi-am permis să dedic mult timp studioului, am făcut tot posibilul să scot o piesă de care sunt foarte mulţumit, fiind latura care m-a consacrat şi în care mă regăsesc.

Noul single „Shining one” reprezintă avanpremierea lansării unui nou single în limba română care va apărea în primăvară. Va fii cu siguranţă o surpriză plăcută pentru toţi iubitorii de muzică românească

[nggallery id=9]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...