New artist | MOODY lanseaza „Ochii care nu se vad”

Date:

Moody

Casa de discuri Cat Music a lansat astazi un nou artist ce bate la portile succesului: MOODY, un tanar de 16 ani ce  ne vorbeste in piesa „Ochii care nu se vad” despre suferinta primei despartiri. Piesa este inspirata din viata tanarului si a fost lucrata alaturi de Mihai Ristea care a pus in muzica trairile adoleescentului.

Credeti sau nu, piesa nu este altceva decat ceea ce i-am povestit lui Mihai Ristea, compozitorul piesei. Ma aflam intr-un moment… sa spunem neplacut al vietii mele, iar Mihai  – un bun prietenmi-a fost aproape, m-a ascultat si, la un moment dat m-a intrerupt, s-a asezat la pian si a inceput sa cante un refren. Este ceea ce auziti voi azi. Baiatul asta este genial si un prieten desavarsit! A fost acolo cand am avut nevoie de el, iar momentul respectiv a fost inceputul unei colaborari perfecte”– povesteste Moody.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...