Ne mandrim cu Mandinga, pentru noi sunt no 1

0
647

Piesa trupei Mandinga,  Zaleilah a fost promovata foarte bine in tara inainte de a fi cantata in finala Eurovision, astfel a devenit un adevarat hit fiind difuzata intr-o veselie pe toate posturile de radio si tv.  Multi dintre noi am crezut ca ne putem clasa extrem de bine cu aceasta piesa: o piesa plina de viata, o solista frumoasa si o trupa de profesionisti pe scena ce meritau sa ne reprezinte in acest concurs.

Eurovision-ul ca orice concurs are regulile sale, unele sunt mai putin fair play 😀 cum ar fi regula “nescrisa” conform careia anumite tari isi dau voturi pentru a primi la “schimb”, fara sa tina cont de calitatea piesei 😀 Din acest motiv concursul a scazut in ochii opinei publice. Cu toate acestea este o buna rampa de lansare si ofera o vizibilitate incredibila artistului care se claseaza intre primii 5 concurenti 🙂

Noi am avut un orizont de asteptare extrem de mare vizavi de trupa Mandinga, iar unii o vedeam finalista….iar Romania pusa in situatia de a organiza Eurovision-ul pe National Arena. Nu a fost sa fie asa. ne-am clasat pe locul 12, dupa unii “dezamagitor”.

Noi spunem ca ne MANDRIM cu Elena si cu intreaga trupa. Noi suntem mandri de modul in care ne-au reprezentat si ii felicitam pentru show si pentru cei 10 ani de activitate. Chiar daca nu au castigat pentru noi sunt no 1.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: