Ne mandrim cu Mandinga, pentru noi sunt no 1

Date:

Piesa trupei Mandinga,  Zaleilah a fost promovata foarte bine in tara inainte de a fi cantata in finala Eurovision, astfel a devenit un adevarat hit fiind difuzata intr-o veselie pe toate posturile de radio si tv.  Multi dintre noi am crezut ca ne putem clasa extrem de bine cu aceasta piesa: o piesa plina de viata, o solista frumoasa si o trupa de profesionisti pe scena ce meritau sa ne reprezinte in acest concurs.

Eurovision-ul ca orice concurs are regulile sale, unele sunt mai putin fair play 😀 cum ar fi regula „nescrisa” conform careia anumite tari isi dau voturi pentru a primi la „schimb”, fara sa tina cont de calitatea piesei 😀 Din acest motiv concursul a scazut in ochii opinei publice. Cu toate acestea este o buna rampa de lansare si ofera o vizibilitate incredibila artistului care se claseaza intre primii 5 concurenti 🙂

Noi am avut un orizont de asteptare extrem de mare vizavi de trupa Mandinga, iar unii o vedeam finalista….iar Romania pusa in situatia de a organiza Eurovision-ul pe National Arena. Nu a fost sa fie asa. ne-am clasat pe locul 12, dupa unii „dezamagitor”.

Noi spunem ca ne MANDRIM cu Elena si cu intreaga trupa. Noi suntem mandri de modul in care ne-au reprezentat si ii felicitam pentru show si pentru cei 10 ani de activitate. Chiar daca nu au castigat pentru noi sunt no 1.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...