Nadine revine in muzica

0
806

Nadine a debutat in muzica in cadrul show-ului de televiziune    „Scoala vedetelor” de  la TVR, produs de Titus Munteanu incepand cu anul 1995. In  anii aceea muzica romaneasca era la inceput,iar versurile in limba romana reprezentau o dovada de curaj . Dupa revolutie cativa ani buni s-a cantat numai in engleza 😀

Printre tinerii care au facut parte din „Scoala vedetelor” se numara  si Calin Goia, Adrian Despot, Lili Sandu, Nadine, Calin Geambasu, Kitty Cepraga, Alice Bursuc, Diana Munteanu.

Nadine a urmat ulterior  o cariera solo, a cochetat cu televiziunea …dupa care a plecat „afara”. A stat 7 ani America si  1 an la Londra. In SUA a urmat cursuri de actorie in timp ce facea diferite joburi  deloc de vedeta, printre care baby sister si avea grija de   caini.

In 2011 Nadine revine in muzica cu piesa Let it rain, compusa de G. Hora, despre care spune ca are doar versuri pozitive, la fel ca toate piesele ce le va interpreta de acum incolo.

Din toamna Nadine va filma si  un  clip, va veni cu o imagine noua si nu in ultimul rand se va promova intens in online prin site-ul sau  nadineoficial.ro Apropo de site, Nadine a lucrat in SUA si ca web designer, deci e o fata curajoasa si talentata careia nu ii e frica de munca si se descurca in orice situatie. Ne bucram ca a revenit si ii dorim succes 🙂

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded[/pro-player]

Sa ne amintim de Nadine la Scoala Vedetelor 🙂

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=OqlNjAH5tdw[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: