Muzica inspira arta la ITS ALL DOLLED UP

Date:

Un eveniment cu adevarat inedit are loc in data de 26 octombrie la Atelierul de Productie: ITS ALL DOLLED UP sau altfel spus Muzica inspira arta.

Care este ideea proiectului?

ITS ALL DOLLED UP! este un proiect de muzica, arta si club, in care trei tineri designeri isi vor prezenta creatiile, iar alti trei dintre cei mai inovatori muzicieni vor urca pe scena pentru a completa partea muzicala. Ideea de la care a pornit totul a fost foarte simpla: trei artisti designeri au primit provocarea de a crea instalatii de arta inspirandu-se din trei piese care le-au fost puse spre auditie. Asa s-au nascut obiectele de arta care s-au putut regasi in diferite locatii reprezentative din Bucuresti.

Ne place foarte mult ideea prin muzica a fost imbinata cu arta si cu efectele vizuale intr-un inedit concept creativ care sunt covins ca va prinde foarte bine la tinerii din mediul urban pasioanti  de aceste domenii. G&L va aduce impactul vizual al “Art Dolls, Music & Contemporary Design” in 2012 . BLAME IT! aduce in fata si creatiile celor trei designeri.vProiectul este sustinut de Reebok International.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...