Monica Anghel revine cu o noua piesa „Bad Love Story”

Date:

Dupa foarte multi ani in care a lipsit din peisajul muzical autohton, Monica Anghel revine cu o noua piesa „Bad Love Story”. Artista cu o voce unica nu a mai lansat piese noi de multisor, perioada in care nu si-a facut aparitia nici la tv. In schim a fost prezenta la radio in calitate de prezentator al emisiunii Deşteptarea la Europa FM. Din aceasta toamna ea va prezenta emisiunea cu  Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Noua piesa a Monicai a fost compusa de gasca de la HaHaHa Production despre care artista a avut numai cuvinte de lauda. Modalitatea de lucru cu gasca de acolo a fost destul de simpla…ca la psiholog; te intalnesti, te cunosti, stai de vorba despre pasiunile tale, preocuparile tale. Tinand cont de aceste aspecte baietii se apuca de lucru, fiecare facand o anumita parte din piesa. Smiley a scris versurile pentru piesa Bad Love Story alaturi de Diana Moraru, versuri ce sunt compuse pe moment, artistul fiind extrem de apreciat de monica pentru acest lucru. Muzica a fost compusa de Maria Andrei Tiberiu, Cazan Serban, Diana Moraru, Rares Mititean.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...