Model de unghii Flappy Bird (tutorial)

Date:

Am observat ca de cateva saptamani este o nebunie pe retelele de socializare cu jocul Flappy Bird, un joc nu foarte diferit de faimosul joc al copilariei tuturor, Mario. Ei bine, desi nu sunt adepta jocului, mi s-a parut interesant modelul Flappy Bird si usor de realizat si mai jos puteti gasi un tutorial in care sa vedeti cum si care sunt pasii pentru a va crea o manichiura Flappy Bird:

Pasi pentru o manichiura Flappy Bird:

Vopseste-ti unghiile intr-un albastru deschis, precum cerul.

oja_bleu

Alege cate o unghie de la fiecare mana pe care sa se afle Flappy Bird. Cu oja alba, deseneaza un cerc si umple-l, in asa fel incat cercul sa aiba o „codita”. Apoi, cu o oja portocalie sau chiar maro, deseneaza doua dungi lipite- ciocul. Umple cercul alb cu oja galbena, lasand alb doar ochiul si coada si contureaza pasarea si alte detalii (precum ochiul) cu o pensula subtire si oja de culoare neagra.

Pentru tuburile din celebrul Mario, foloseste oja de culoare verde, pe care o aplici pe mijlocul unghiei sub forma de dreptunghi. Primele doua treimi ale tubului contureaza-le cu oja neagra, iar partea de sus contureaz-o in exteriorul conturului de mai jos, pentru a crea efectul ca marginea superioara este mai mare.

tub_flappybird

Si nu in ultimul rand, pentru norisorii Flappy Bird, foloseste oja alba, pe care o aplici fie cu pensula normala, fie cu pensula subtire sau cu pensula speciala pentru modele, sub forma de cerculete, iar apoi umple golurile pentru a avea un norisor ca in povesti!

Vezi tutorialul mai jos:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...