Mihai Traistariu s-a saturat de „butzi-butzi” si lanseaza albumul „BALADE”

0
667

Mihai Traistariu si-a propus sa revina in atentia publicului cu un nou album,Balade„. Album vine contra curentului de club, sau cum a spus Mihai „butzi-butzi”, astfel ca alaturi de casa de discuri Roton, vom putea asculta cele mai noi piese la care a lucrat artistul de la malul marii.

Albumul ” Mihai Traistariu – BALADE „ ,  contine 7 piese in limba romana, 10 piese in limba engleza si o piesa in limba franceza ! Dintre piesele noi : ” Nu mai vreau iubire „, (lansata si pe internet) Sa-mi dai o lacrima ” sau ” Only you ” …

” Stiu ca e o nebunie sa scoti un album de BALADE cand ” noul trend ” acum e sa asculti muzica de club ! Dar tocmai asta am si vrut … Daca tot exista aceasta suprasaturatie de muzica comerciala … de bubuiala goala si lipsita de multe ori de sens … de butzi-butzi ( cum zic prietenii mei care urasc muzica de club ) … mi-am zis ca n-ar fi rau sa las un pic la o parte ritmurile gen ” Tornero „, ” Banii si fetele „, ” La mare, la soare „, ” Banana ” sau horele si sarbele … si sa aduc un suflu nou de muzica romantica, sensibila, de muzica lenta !imi doresc un singur lucru cu acest nou album de balade : sa le arat DIN NOU celor care cred cu tarie ca muzica de club e la putere … ca muzica romantica, de suflet este, de fapt, cea care SE VINDE … cea pe care vrea lumea s-o asculte acasa !

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=YG8fJPt-aMk[/pro-player]

Mihai Traistariu a lansat si acuzatii grave asupra cantaretelor- parasute…..dar fara sa dea nume 😀

Am ajuns sa cantam cu … look-ul … nu cu vocea !
Multe ” cantarete ” din ziua de azi … in loc sa dea 100 de ron pe luna sa faca niste ore de canto … ca sa nu mai fie tratate ca niste parasute … prefera sa dea 1.000 de ron la … STILIST !
Si … dupa aia … se plang pe la tv ca nu sunt tratate ca niste „cantarete ” … ci ca niste … prostituate !

Pai … sa-mi fie cu iertare … dar … cand apari in emisiune si canti in CHILOTI … deja … din start … n-ai cum sa te mai numesti cantareata !

credit foto: Mihai Traistariu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: