Microsoft a dat in judecata Motorola din cauza telefoanelor Android!

Date:

Microsoft da in judecata Motorola si acuza ca producatorul de telefoane ca ii foloseste tehnologia in smartphone-urile cu Android. Gigantul IT sustine ca i-au fost incalcate noua patente.

Printre functiile despre care Microsoft spune ca sunt folosite ilegal se afla si sincronizarea e-mail-ului, a agendei si a contactelor, potrivit BBC.

Reprezentantii Microsoft sustin ca Motorola a avut licenta pentru functiile respective in perioada 2003-2007, dar a continuat sa o foloseasca fara sa isi innoiasca licenta.

In plangere se precizeaza clar ca tehnologia respectiva este folosita la telefoanele Motorola Droid 2 si modelele Charm, dar Microsoft precizeaza ca nu sunt singurele.

Procesul dintre Microsoft si Motorola este doar ultimul dintre o serie de actiuni in justitie dintre producatorii de smartphone-uri care se dau in judecata pentru dreptul de folosire a unor tehnologii. Nokia a chemat in instanta Apple anul trecut, iar Apple a dat in judecata HTC.

Apoi Google a fost data in judecata de Oracle, care sustine ca i-a folosit fara drept tehnologia Java la dezvoltarea sistemului e operare Android.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...