Two And a Half Men revine in sezonul 9

0
733

Mai este puţin şi serialul „Doi bărbaţi şi jumatate” revine cu un nou sezon fără omul care a construit serialul aşa bun, Charlie Sheen. În locul lui pentru sezonul 9 va juca actorul Ashton Kutcher. Cei de la CBS nu au anulat serialul ci au înlocuit actorul care mereu făcea probleme pe platoul de filmare.

Multe voci spun că serialul nu are nici un haz fără Charlie Sheen ca actor principal, alte voci laudă apariţia lui Ashton Kutcher şi că totul o să fie din ce în ce mai bine. Acum mă gândesc cei de la CBS au acceptat un serial venit de la un regizor care împreună au făcut o treabă bună, acum dacă s-au hotărât spre un alt actor, totul o să ţină de acomodare dacă reuşeşte Ashton Kutcher să facă aproape acelaşi show, de ce aproape?

CBS o să îl scoată din serial pe Charlie Harper pentru că, chiar este posibil ca în primul episod sau cel puţin la începutul sezonului 9 o să aibe Charlie un accident şi bineînteles şi  o înmormântare pentru Charlie Harper.

In data de 19 Septembrie apare noul sezon din „Doi bărbaţi şi jumatate”. Numele episodului este „Nice to Meet You, Walden Schmidt”

Mai jos aveţi o parte din cele mai bune momente din serial.

[pro-player width=’580′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Mi_Iff-_SzE[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: