Marllo – ParFum |piesa si videoclip, artist nou

Date:

Personal ma bucur ca zona rap „se misca”bine in ultimii ani si mai mult decat atat apar artisti noi, cel putin pentru publicul larg, artisti care isi propus sa iasa din studio in media si sa-si faca aparitia pe scena muzicala. marllo

Astazi va prezentam un nou artist rap, pe numele sau de scena Marllo care ne spune in ParFUM, primul sau clip despre momentul acela in care zbori de la prea multa „insporatie” rulata. Clipul este lansat sub egida AudioGate Records.

Despre prima sa piesa Marloo ne-a spus:

Povesti de pe strada ParFum-ului spuse de Marllo zi si noapte … cu 2 ochi aprinsi in 2 difuzoare conectate la 2 platane de langa 2 cuie … ParFum-ate!

Muzica: Aurelian „Metafora” Ciobotaru, Versuri: Sebastian Mihai Stefanescu, Aranjament instrumental: Aurelian „Metafora” Ciobotaru.  Filmarile s-au intins timp de 4 zile, iar productia a fost semnata de cei de la FotoVideoFactory 😉 succes 😉

Marllo ParFum

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...