Marius Marin feat. Cristina Spatar – Povestea noastra(Single)

0
1771

marius_marin_feat._cristina_spatar_povestea_noastra

 

Marius Marin(fostul finalist de la  Vocea Romaniei),  lanseaza primul single oficial alaturi de Cristina Spatar si de casa de discuri Red Clover Media Povestea Noastra.

Intre mine si ,,Povestea noastra” a fost ,,dragoste la prima auditie”. Prima mea piesa este extrem de importanta si definitorie pentru stilul ce il voi aborda pe viitor, iar vocea Cristinei a completat superb tabloul ce-l aveam dinainte de a asculta varianta finala.  Imi doresc foarte mult ca piesa sa placa tuturor si le-o dedic cu drag celor ce m-au sustinut la ,,Vocea Romaniei”, colegilor si prietenilor noi pe care mi i-am facut in turneul ,,Magic” ,familiei si desigur, celei ce m-a indrumat pana acum, Loredana!”, a declarat Marius Marin.

Cat a fost la Vocea Romaniei, Marius Marin nu s-a remarcat numai datorita calitatilor vocale, ci si a celor fizice, Loredana Groza numindu-l Gerard Butler de Romania. Dupa incheierea show-ului, Marius a insotit-o pe Loredana, fosta lui antrenoare, in turneul “Magic”. Astfel, el a putut sa fie auzit si vazut pe scena in peste 15 orase.

Fiind colegi la aceeasi casa de discuri, mi-a placut cand am ascultat piesa si m-am bucurat cand mi s-a propus sa cant alaturi de Marius. “Povestea noastra” este o piesa cu un mesaj foarte frumos si sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor.”, a spus Cristina Spatar.

Cristina lucreaza la propriul single ce va fi lansat la inceputul sezonului estival.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: