Mario Blue aduce din nou stilul RnB in prim plan

Date:

Am fost o perioada in muzica romaneasca cand stilul RnB era in prim plan, se intampla imediat dupa colaborarea dintre Catalina Toma cu baietii de la Bug Mafia, care a avut un mare succes la vremea respectiva. Ulterior a venit in scena si Cristina Spatar care a colaborat cu  Grasu` XXL la piesa Totul pe o carte, fiind numita „Regina RnB-ului 🙂

Ulterior genul dance a cucerit radiourile, insa in aceasta toamna avem parte din nou de lansarea unui artist care se axeazape RnB si anume Mario Blue, care a lansat piesa Let Them Talk sub egida  Dog Music Production, iar mixul si masterul au fost realizate la Fonogram Studios. Piesa este compusa de  Mym Constantin si Mario Blue si va fi  este primul single de pe viitorul sau album, „This is me”.

Genul muzical abordat este R&B cu influente pop si soul. „Let them talk” este mesajul transmis de Mario Blue tututor celor care isi urmeaza propriul drum indiferent de greutatilor care apar pe parcurs.

In mod cert intre 2008-2009 si 2013 muzica romaneasca a evoluat constant, fapt ce il putem sesiza si din aceasta piesa care suna foarte bine. Despre vocea lui Mario ce putem sa spunem ?  decat ca ne-a surprins placut 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...