Manichiura 3D

Date:

Daca in trecut erau preferate stilurile clasice de manichiura, precum manichiura french sau unghiile intr-o singura culoare, in ultimii ani „moda” unghiilor s-a diversificat si a introdus manichiuri din ce in ce mai extravagante. Cea mai noua tendinta in materie de unghii false este, insa, manichiura 3D.

Daca esti una dintre femeile care nu concep sa iasa din casa cu o unghie rupta sau cu oja sarita, atunci poate ca ar trebui sa iti indrepti atentia catre o astfel de manichiura, care desi este pretentioasa, garanteaza un efect spectaculos.

Chiar daca nu esti adepta unghiilor false, in mod sigur nu au cum sa nu te impresioneze detaliile si creativitatea unei astfel de manichiuri 3D.

„Vinovate” pentru aceasta tendinta care  va face furori in randul celor mai excentrice vedete, si nu numai, sunt Sarah C. Awad si Dhemerae Ford, doua artiste din New York, care sub numele de „The Laser Girls” au creat aceste opere de arta bizare, si totodata spectaculoase. Ele au inceput prin a-si etala creatiile pe site-ul lor oficial si pe Instagram.

Unghiile false sunt confectionate din materiale precum nylon, otel inoxidabil sau bronz, care pot fi aplicate foarte simplu cu lipici special sau cu banda adeziva. Desi unghiile false cu manichiura tridimensionala nu sunt foarte rezistente, creatoarele acestora au cereri de la femei din toata lumea, cele doua artiste tinand seminarii despre conceptul de manichiura tridimensionala la Muzeul National de Arta din New York.

seminar_manichiura3d

Daca v-am atras atentia cu aceasta noua tendinta trebuie sa stiti ca, pentru o suma cuprinsa intre 25 si 60 de euro, va puteti comanda propriul set de unghii tridimensionale de pe magazinul online oficial al duo-ului The Laser Girls.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...