Dima Trofim – Cersesc iubire (videoclip)

Date:

Dima Trofin este un tanar artist care s-a remarcat dupa participarea sa in serialul Pariu cu Viata‘ si in emisiunea Dansez pentru tine. Cersesc iubire este prima sa piesa din cariera solo ce a fost lucrata impreuna cu o echipa formata din cei mai talentati moldoveni de peste prut: Radu Sarbu si sotia sa. In primul clip din cariera, Dima beneficiaza de aportul de imagine al Iuliei Vantur care joca in clip rolul de iubita.

“La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima. Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine”, a spus Dima.

Dima Trofim Cersesc iubire videoclip


Videoclipul a fost filmat la un Ballroom din Bucuresti, iar regia a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean. Daca ati fost impresionati de tinutele Iuliei Vantur trebuie sa stiti ca s-a ocupat de acestea Cristina Savulescu. In schim Dima a fost ajutat la a cest capitol de de cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru

Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie. A fost o colaborare interesanta, este  un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Radu Sirbu.

Sursa: MediaPro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...