Madonna a cazut, show-ul merge mai departe

Date:

madonna cazutMadonna a cazut recent de pe scena in cadrul ceremonia Brit Awards 2015, desfasurata miercuri seară în Londra. Nu a fost un moment placut pentru artista, asa cum se vede si din inregistrarea video. Remarcabil este modul in care artista a trecut peste momentul penibil si dureros in acelasi timp, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Norocul artistei a fost ca dansatorii aveau in acest timp o coregrafie care presupunea ca se vor lasa la pamant, astfel ca nu s-a vazut „atat de ra”.

In acelasi timp dansatorii au ajutat-o pe artista sa se ridice. Madonna a cazut in timp ce canta piesa „Living For Love”. Cântăreaţa a declarat mai târziu că e ”în regulă” şi că pelerina sa fusese ”legată prea strâns”. ”Nimic nu mă poate opri, iar dragostea chiar m-a ridicat”, a scris Madonna pe contul de Instagram

sursa: smh.com.au

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...