MAD PROFESSOR live in Berlin Club

Date:

Un nou eveniment marca Yazee va avea loc in Berlin Club, este vorba de un show semnat de MAD PROFESSOR, „profesorul” de dub/reggae care a  contribuit la evolutia muzicii de astazi. Evenimentul va avea loc pe data de 12 mai in  Berlin Club, iar noi cei de la Redactia4fun suntem parteneri media la acest eveniment.

Astfel ca fanii muzicii reggae sunt asteptati pentru un eveniment iesit din tipare la mijlocul lunii viitoare.

Mad Professor (Neal Fraser) s-a născut în 1955 în Guyana, o țară mică din America de Sud. Și-a câștigat numele, încă de mic, datorită interesului pe care îl avea în electronice, reușind să-și construiască chiar și propriul radio. S-a mutat la Londra, împreună cu familia, la vârsta de 13 ani, iar de la 19 ani a început să colecționeze viniluri. Nu a trecut mult și Mad Professor și-a construit primul pupitru de mixaj, urmînd, evident, să-și deschidă un studio în sufrageria părinților unde înregistra voci pentru noul său label – Ariwa.

Cum albumele de dub semnate Mad Professor au tot curs, nu a trecut mult timp până când numele său a depășit granițele scenei de reggae și astfel a reușit să lucreze cu artiști precum Sade, Massive Attack, the Orb, the KLF, the Beastie Boys, Jamiroquai, Rancid, Depeche Mode, Perry Farrell și mulți alții.

Biletele pot fi achizionate în avans de la Magazinul UMAN (P-ța Romană, Str George Enescu 30-32), începînd de miercuri, 2 Mai.
PRESALE: 25 de RON (300 de bilete)
LA INTRARE: 35 de RON

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=JQjx0OPOYzw[/pro-player]

Programul evenimentului:

LINE-UP:

22.00 – 23.30 > Pseudub [dub set]

23.45 – 00.30 > Irie Warriors meets Low Freq [LIVE dub set]

00.45 – 03.45 > Mad Professor with Joe Ariwa & Kamal [LIVE dub set]

04.00 – 06.00 > Dani [bass set]

LINE-UP

IRIE WARRIORS MEETS LOW FREQ

Cei doi componenti al crew-ului, Dani (producător / operator) și Sheba (selecta și MC) împart vibrațiile pozitive și linile de bass grele ale muzici dub la fiecare eveniment, promovînd aceasta cultură în Romania.

Pe data de 12 mai Irie Warriors vor prezenta, în premieră proiectul live alături de Low Frew (Codin Orășeanu), parte a Blanoz. Low Freq aduce un plus de frecvențe joase, sunete prelucrate, bași și delay-uri sunetului Irie Warriors.

PSEUDUB

Pseudub, pe numele lui Liviu Irava și-a inceput activitatea de DJ în cursul anului 2008, la 2 ani după ce a intrat în contact cu scena muzicii electronice. Încă de la început a fost ghidat de un motto ce îl consideră și azi reprezentativ.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...