Lucian Colareza & Drei Ros – Carmelita (Videoclip)

0
711

carmelita

Lucian Colareza are doar 23 de ani și vine din Constanța, stilul muzical abordat de el avandu-si radacinile in muzica lui David Bisbal, Luis Miguel și Alejandro Sanz, lanseaza alaturui de Drei Ros piesa “Carmelita”. Piesa este o combinate intre hip hop si latino. Piesa este produsa de Alin Radu, iar videoclipul a fost regizat de Light Edge Studios.

Producatorul Alin Radu a declarat despre piesa ca:

“Am vrut sa combin soundul din doua culturi total diferite si sa obtin o combinatie unica. Este un proiect deosebit, mai ales pentru partea aceasta a lumii, soundul latino si cel al hip-hop-ului american. Sper ca am reusit sa va surprind placut cu aceasta productie si imi doresc sa o aud la radio si in cluburi, in Romania si nu numai.”

Drei Ros a adaugat:

“L-am observat pe Lucian Colareza prima data atunci cand am ascultat albumul B.U.G. Mafia. Mi s-a parut o combinatia interesanta, latino cu hip-hop si ceva nou pentru mine, ca artist. Aceasta piesa este doar incepetul unei colaborari pe termen lung cu Lucian Colareza si Alin Radu.”

Haideti sa ascultam ce a iesit.

 

Lucian mai este cunoscut si pentru piesa cu B.U.G Mafia – Cand Trandafirii Mor, ce a strans cele mai multe vizualizari de pe noul album, aproape 5 milioane in doar 3 luni.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: