Loredana va concerta in toamna la Sala Palatului pe 25 noiembrie

Date:

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar din perioada debutului, anul 1986 s-a mentinut in atentia publicului, atat prin stilul muzical indrasnet cat si prin imaginea de diva carea a promovat-o in toti acesti ani. Pentru multi Loredana este „Madonna a Romaniei” datorita longevitatii  ei pe plan muzical si puterii de a se adapta evolutiei muzicale. De la piesa „Buna seara iubito” care a avut un succes imens pana in prezent artista a colaborat cu artisti importanti din industria muzicala, printre care compozitorul Marius Teicu, trupa Directia 5,   Șuie Paparude sau indrasneata colaborare cu BUG Mafia pentru piesa „Ridica-ma la cer”. 

Artista va concerta pe 25 noiembrie la Sala Palatului.

Tinand cont de succesul artistei si de dorinta publicului da a o revedea intr-un mega concert, pe data de 25 noiembrie 2012 Loredana ne-a pregatit o surpriza. Va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti. Astfel ca artista va roaga sa nu va faceti program in ziua cu pricina, tinand cont de faptul ca alaturi  de Agurida va incinge atmosfera cu piesele care au consacrat-o.

Acest eveniment va fi realizat cu sprijinul MediaPro Music, casa de discuri a artistei, PRO TV, Mtv si Europa FM.

Mesajul transmis de Lori pe facebook pentru fani a fost:

Ingerasi, este oficial. Pe 25 noiembrie 2012 nu trebuie sa va faceti program. Loredana & Agurida LIVE la Sala Palatului. Din DRAGOSTE pentru muzica. Va astept ca si cand 🙂 A voastra, Lori

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...