Linkin Park in Romania pe 6 iunie la Romexpo

0
621

Gasca nebuna de la Linkin Park isi vor face aparitia in  Romania pe data de  6 iunie la Romexpo intr-un concert organizat de Events. Astfel ca fanii rock-ului vor avea ocazia sa-i asculte live pe Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon in cadrul unui show care va avea si un scop caritabil, o parte din pretul biletului va ajunge in conturile fundatiei Music For Relief, o organizatie caritabila non-profit, care a adunat peste cinci milioane de dolari pentru victimele dezastrelor naturale. Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album, care va fi lansat in vara anului 2012. Dupa o perioada de experimente si intr-o era in care mai toate formatiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis sa revina la soundul initial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect ca “O sa fie ceva mult mai familiar oamenilor decat a fost “A Thousand Suns”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=1yw1Tgj9-VU[/pro-player]

„Cea mai mare greseala pe care o fac unii este aceea de a spune ca suntem doar o trupa de rock”, spune chitaristul Brad Delson. „Noi consideram muzica noastra un hibrid a ceea ce am ascultat noi sase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, „Hybrid Theory” este de fapt numele pe care voiam sa-l purtam ca trupa si este rezultatul a sase moduri de a intelege muzica si a sase personalitati artistice distincte.”

Stilul trupei a reusit sa atraga la show-urile trupei nu doar fanii rock-ului ci si iubitorii altor genuri datorita imbinarii reusite dintre diverse stiluri muzicale. Trupa imbina foarte bine stilul rock cu hip-hop, electronic, rock alternativ.

Linkin Park au vandut peste peste 45 de milioane de albume in intreaga lume si au castigat doua premii Grammy din 6 nominalizari, plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

 Vom incerca sa venim cu un sound greu, fara sa mergem prea mult inspre metal“. Chester Bennington a mai dezvaluit ca, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale. “Am scris mult despre relatii”, a explicat el. “Nu suntem o trupa politica, ci avem o puternica orientare sociala.”

 Care este pretul biletelor?

Biletele au fost puse spre vanzare in data de 13 aprilie, la urmatoarele preturi:

130 lei – Gazon B; 200 lei – Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro

credit foto:linkinpark.com/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: