Lansare ROA System Of Sound: „A fost coada la intrare” Interviu + FOTO

Date:

ROA In mod cert primul lucru care ne-a surpins atunci cand am ajuns la intrarea in Club Colectiv a fost coada, exact ca pe vremuri in Studio Martin, cand nu exista o lansare de album  fara concertul de rigoare in clubul amintit sau fara casete/cd-uri la intrare. Stand la coada a venit cineva si a intrebat :E coada sau se sta asa….? cineva a raspuns :”Nu…am vazut pe unul care se odihnea si ne-am asezat in spatele lui :))

Albumul ROA System Of Sound, intr-o prezentare deosebita

Din moment ce am trecut de intrare am primit albumul cu numarul doi din cariera baietilor, System Of Sound editat de Cat Music. Materialul contine 18 trackuri compuse de cei doi membri,  Bogdan Popoiag ( UNU’ ) si Cezar Stanciulescu ( Junkyard ). Albumul are o prezentare  de exceptie, astfel ca merita sa-l aveti acasa pentru colectie, chiar daca piesele le ascultati pe telefon sau pc. Coperta a fost realizata de  Bogdan Popoiag, iar logoul de Alex Popescu.

Interviu ROA exclusiv

Trupa ROA va implini 3 ani pe data de 20 noiembrie 2013.   Primele versuri si acorduri compuse de baieti au fost pentru piesa „Ne place”.

Intrarea a fost facuta de trupa Bass turbat care a incalzit atmosfera cu acorduri fine. Clubul era aproape plin, iar publicul era mai mult decat multumit de ce se auzea din boxe. A urmat reprezentatia baietilor de la ROA care ne-a placut…ne-a placut….ne-a placut. Am realizat pentru voi si un scurt video din concert.

Evenimentul a avut ca partener si Skullcandy care a lansat noul mode de casti Crusher. Sunt unele dintre cele mai asteptate casti in Romania.
Skullcandy se definesc prin calitatea acustica de care dau dovada, difuzoarele fiind customizate in functie de carcasa castilor, pentru ca sunetul sa aiba o acustica excelenta.
Skullcandy a creat segmentul de piata „lifestyle”, care cuprinde casti fashion si cool, un accesoriu nelipsit dintr-un lifestyle la moda.

Stim cu totii ca Cezar Stanciulescu  aka Junkyard a facut parte din trupa Suie Paparude si suntem convinsi ca legatura dintre ei inca este una de prietenie, fapt transmis de baieti personal printr-un mesaj de incurajare si sustinere pentru Miki de la Suie Paparude, incercat de probleme de sanatate. In acelasi timp UNU` ne-a marturisit dezamagirea lui fata de mass media pentru lipsa mediatizarii noului clip Suie si accentul pe care l-au pus acestia pe accidentul medical suferit de liderul trupei Suie Paparude.

La un anumit moment cand atmosfera era cu totul incendiara Junkyard s-a oprit din reprezentatie si a spus cateva cuvinte foarte frumoase care au declanst o reactie pe masura din partea publicului.

„As vrea sa dedicam energia pozitiva din seara asta pentru Miki ( Suie Paparude) care trebuie sa se faca  bine”( a urmat aplauze pentru Miki care suntem convinsi ca au ajuns pana la el )

Roa lansare live- System Of Sound

Foto  Roa lansare live- System Of Sound

[nggallery id=37]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...