Krem va lansa cu Smokey clipul „In pat cu ea”

1
626

Krem, rapperul care a surprins pe toata lumea in sezonul 2 la „Romanii au talent” s-a pus bine cu cei mai de seama reprezentantii ai genului, a facut in aceasta vara un turneu al cluburilor din tara, iar spre sfarsit de vara lanseaza primul sau clip la piesa „In pat cu ea” alaturi de  Smokey. Piesa este produsa de SEZ si va fi  inclusa pe albumul „Aici sau la pachet”, album ce va fi lansat in toamna acestui an. Se pare ca rapperul actoras este pe felie si la doar cateva luni de cand a beneficiat de o expunere foarte mare isi va lansa si un album.

Daca pana la album mai avem de asteptat clipul „In pat cu ea” va iesi mai repede. in acest moment materialul se afla in faza de post productie, fiind deja filmat.

 

 

 

 

 

 

Din cate putem vedea in teaser…va fi o mare nebunie in acest clip ….o nebunie care il caracterizeaza pe KREM, dar o „nebunie” care este pe placul fanilor. Cu siguranta colaborare cu Praetor & Dj Undoo ii va aduce un plus de imagine rapperului tinand cont de faptul ca fanii de pe la noi sunt extrem de duri in critici.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] acum cateva zile lansarea clipului semnat de Krem & Smokey  alaturi de  Praetor si DJ Undoo pentru piesa  “In pat cu […]

Comments are closed.