Interviu J Balvin | Nu exista reteta in muzica, am compus Tranquila in 15 minute

Date:

Se numeste J Balvin si vine din Columbia, iar piesa lui Tranquila se bucura de mare succces in tara noastra. Un succes atat de mare incat nu i-a venit sa creada cand a aflat ca piesa creste in Romania . Piesa care se bucura de apreciere in intreaga lume a fost compusa in doar  in 15 minute, iar beatul a fost compus de un producator de 18 ani, ceea ce il face pe Balvin sa afime ca in muzica nu exista retete. Din momentul in care a avut acest succes J Balvin petrece mai mult timp in aviondecat acasa i spune ca banii si faima trec, insa amintirile le va pastra in minte si in inima.

Datorita succesului de care se bucura artistul in tara noastra recent a sustinut un mini turneu in tara noasta: pe litoral, in Bucuresti dar si in Timisoara. Lui J Balvin i-au placut foarte mult romancele si a spus ca va face o piesa despre frumusetea lor. Colegii de la 1Music i-au lat un interviu cu ocazia prezentei in tara noastra, interviu ce va invitam sa-l urmariti.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...