La ce concerte mergem weekend-ul asta

0
718

Daca inca nu te-ai hotarat ce faci in weekend, poti merge la unul dintre concertele desfasurate in cluburile din Bucuresti. Paleta este diversa, asadar ai de unde alege.

Pentru ziua de sambata iti recomand o doza de electro-funk cu olandezii de la Kraak & Smaak.  In cadrul aceluiasi show, vor aparea pe scena Nuage si The Gemini Bros. Evenimentul va fi gazduit de Fabrica, club care tocmai a implinit trei ani de la infiintare.

Daca iti place folk-ul modern, pe alocuri amuzant, poti merge cu incredere in Hard Rock Cafe, unde are cantare Mihai Margineanu. World music combiniat cu pop, sonoritati etno si ritmuri moderne te asteapta in Music Hall. Trupa se numeste Zum si a luat nastere in urma cu 15 ani. Ca un amanunt inedit, Zum a fost infiintata de Radu Draganescu, fost membru al grupului Cindy Cat, cel cu simpaticul hit “La Sovata”.

In Fire se canta despre “Gri Dorian”, un “Loc lipsa” si-un “Dizident”. Vedeta serii este formatia clujeana Luna Amara.

Ultimul concert interesant la care merita sa mergi in acest weekend in frumosul nostru Bucuresti se consuma in Silver Church, unde este seara de gothic metal. Rockerii se incalzesc cu trupele autohtone Tiarra, Inopia, Fortress of Faith. Bomboana de pe tort este Theatres des Vampires, o trupa italiana care amesteca intr-un mod inspirat mai multe genuri: gothic, opera, black, death.

Sper ca te-am convins sa dai o raita la unul dintre concerte:d

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: