Kamelia-Stiu ca esti al meu (piesa noua)

0
1850
Kamelia stiu ca esti al meu
Kamelia stiu ca esti al meu
Kamelia Stiu ca esti al meu

Kamelia Hora lanseaza o noua piesa, romantica si cu mult sentiment in versuri, Stiu ca esti al meu . Piesa de dragoste se potriveste manusa pentru ziua indragostitilor, astfel ca o puteti dedica cu incredere persoanei iubite.
Muzica si textul sunt compuse de Kamelia si George Hora, iar perspectiva piesei este cantata din viziunea “ei”. Productis si aranjament muzical Catalin Ivascu si George Hora.

Kamelia Stiu ca esti al meu este inspirata din viata artistei

 

„Știu că ești al meu” este o declarație de dragoste perfectă pentru această perioadă și nu numai. Mesajul său este dedicat special pentru cei care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților în fiecare zi a anului. Înseamnă enorm pentru mine și sper ca prietenii mei din toată țara care îmi ascultă muzica să se regăsească în această melodie frumoasă, ne declară artista.

Kamelia Hora le-a spus fanilor ca este foarte mandra de noua ei piesa. Nu stim care este povestea din spatele acestor versuri superbe, insa cert este ca artista s-a inspirat din propria poveste de iubire pentru a compune această melodie sincera.

Kamelia Stiu ca esti al meu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: