Kamelia lanseaza cu Eli piesa “Vara Rece”

0
809

 

Dupa ce a lansat in martie clipul piesei Prima oara, iar la inceputul acestei luni piesa U Can Do It vs. Dj Asher & ScreeN, Kamelia vine cu o noua piesa alaturi de Eli. Dupa cum va asteptati colaborara dintre cei doi  aduce o piesa pe beat de rap, dar cu versuri sensibile. Refrenul sunand cam asa ” Vara asta e mai rece fara tine, Vara asta cat as vrea sa fi cu mine”.

Muzica este compusa de George Hora si  Kamelia iar versurile sunt compuse de toti trei (Eli, George si Kameila). Productia muzicala este semnata de pilonul de baza de la Studio 66, George Hora.

“Totul a inceput de la un instrumental realizat de George acum ceva vreme. Stiam de la inceput ca se numeste Vara Rece, iar dupa ce Kamelia a inregistrat refrenul, am inceput sa lucrez la text. Inspiratia a venit chiar din viata mea, dintr-o experienta traita pe care am decis sa o pun in versuri. “

Eli l-a cunoscut  pe George Hora pe vremea cand era inca elev de liceu,  iar impreuna au realizat mai multe piese printre care si cunoscuta piesa Pentru Bebeluse. Au urmat numeroase single-uri si colaborari, iar in 2010 primul videoclip la piesa Fiecare face ce Vrea.   La fel ca toti artistii de succes Eli se inspira din experientele proprii iar in ianuarie 2012 piesa Azazel a fost inspirata de manifestatiile politice din tara si dinTimisoara.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=WTKZzg7cg14[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: