Justin Bieber, certat de mama sa

Date:

Justin Bieber este iubit de fani, huiduit de unii dintre ziaristi, urmarit de paparazii non stop si face de multe ori gafe care iiJustin Bieber afecteaza  cariera muzicala atat pe termen scurt cat si pe termen lung. In acest context mama sa nu a ramas indiferenta la ispravile fiului sau, astfel ca l-a certat in public spunand ca „Nu sunt atat de naiva incat sa cred ca am un copil perfect, care ia mereu cele mai bune decizii”, a declarat mama lui Bieber.

Aceste declaratii vin dupa ce saptamana trecute artistul a fost surprins  la New York in timp ce isi face nevoile in galeata omului de serviciu. Cu siguranta artistul era bine aburit de alcool, astfel nu se explica un astfel de comportament in spatiul public.

Mama lui Justin, Pattie a mai povestit ca artistul face si „fapte bune”..viziteaza copii bolnavi si face acte de caritate. Din pacate faptele bune nu pot ascunde acest timp de comportament teribilist spre golanesc.

 „Justin stie ca nu sunt de acord cu felul cum se comporta in ultimul timp, dar stie ca sunt mandra de el. Oamenii vorbesc doar despre lucrurile negative din viata lui, nu si despre realizarile lui. Sunt cateva lucruri sacre pentru el, pe care ar vrea sa le tina departe de ochii publicului. Dar eu il sustin in continure si cred ca a luat cele mai bune decizii a relatat mama vedetei.

sursa: StirileproTv

 Foto: www.mirror.co.uk

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...