Justin Bieber a castigat 4 trofee la American Music Awards

Date:

Justin Bieber in varsta de 16 ani a castigat duminica la Los Angeles 4 trofee, dominand astfel gala American Music Awards (AMA). Se pare ca americanii au fost cuprinsi de Bieber Fever, astfel ca adolescentul s-a impus la urmatoarele categorii: „artistul anului”, „albumul pop favorit”, „cel mai bun cântăreţ debutant” si „artistul pop favorit”.

Foto: Mediafax

Expertii din industria muzicala preconizau o victorie a lui Bieber. Succesul lui s-a datorat milioanelor de tinere admiratoare care l-au votat online.

Eminem a castigat la categoria „cel mai bun album rap/ hip/hop” si „cel mai bun artist rap/ hip hop”, pierzand in fata lui Bieber in celelalte trei categorii la care a fost nominalizat.

La categoria „cel mai bun grup country” s-au impus grupul country Lady Antebellum.

Usher s-a impus si el la categoriile „artistul preferat de muzica soul/ rhythm & blues” si „albumul preferat de muzica soul/ rhythm & blues„.

Michael Buble a castigat primul trofeu din cariera sa, la varsta de 35 de ani, impunandu-se la categoria „artistul contemporan adult preferat”.

Printre ceilalti castigatori de la cea de-a 38-a gala anuala AMA s-au numarat trupa britanica Muse (artistul de rock alternativ preferat), Taylor Swift (artista preferata de muzica country), Carrie Underwood (albumul preferat de muzica country/ „Play On”), grupul Black Eyed Peas (trupa, duetul sau grupul preferat de muzica pop/ rock), Rihanna (artista preferata de muzica soul/ rhythm & blues), Shakira (artista preferata de muzica latino) si Lady Gaga (artista preferata de muzica pop/ rock).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...