Justin Bieber a castigat 4 trofee la American Music Awards

0
831

Justin Bieber in varsta de 16 ani a castigat duminica la Los Angeles 4 trofee, dominand astfel gala American Music Awards (AMA). Se pare ca americanii au fost cuprinsi de Bieber Fever, astfel ca adolescentul s-a impus la urmatoarele categorii: „artistul anului”, „albumul pop favorit”, „cel mai bun cântăreţ debutant” si „artistul pop favorit”.

Foto: Mediafax

Expertii din industria muzicala preconizau o victorie a lui Bieber. Succesul lui s-a datorat milioanelor de tinere admiratoare care l-au votat online.

Eminem a castigat la categoria „cel mai bun album rap/ hip/hop” si „cel mai bun artist rap/ hip hop”, pierzand in fata lui Bieber in celelalte trei categorii la care a fost nominalizat.

La categoria „cel mai bun grup country” s-au impus grupul country Lady Antebellum.

Usher s-a impus si el la categoriile „artistul preferat de muzica soul/ rhythm & blues” si „albumul preferat de muzica soul/ rhythm & blues„.

Michael Buble a castigat primul trofeu din cariera sa, la varsta de 35 de ani, impunandu-se la categoria „artistul contemporan adult preferat”.

Printre ceilalti castigatori de la cea de-a 38-a gala anuala AMA s-au numarat trupa britanica Muse (artistul de rock alternativ preferat), Taylor Swift (artista preferata de muzica country), Carrie Underwood (albumul preferat de muzica country/ „Play On”), grupul Black Eyed Peas (trupa, duetul sau grupul preferat de muzica pop/ rock), Rihanna (artista preferata de muzica soul/ rhythm & blues), Shakira (artista preferata de muzica latino) si Lady Gaga (artista preferata de muzica pop/ rock).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: