JOS PANTALONII… îN METROU! :))

Date:

Sute de newyorkezi şi-au dat jos fustele şi pantalonii, duminică, în metrou. :)) Acţiunea a fost organizată de grupul Improv Everywhere.

Cea de-a doua ediţie a manifestării No Pants Subway Ride a avut un succes colosal, ţinând cont că 10.000 de persoane şi-au anunţat participarea pe Facebook. Evenimentul a luat amploare si a ajuns să fie organizat în circa 50 de oraşe din 24 de ţări din întreaga lume.

Noi vă povestim cum locuitprii din New York au renunţat la fuste şi pantaloni şi au făcut o plimbare cu metroul. 😀 Mai întâi, au stat la temperaturi sub 0 grade Celsius să îi asculte pe organizatori. Au fost informaţi că ceea ce urmează să facă nu este ilegal, numai că nu trebuie să renunţe şi la lenjeria intimă. Participanţii s-au înghesuit apoi în staţia de metrou, şi-au dat jos fustele sau pantalonii şi au intrat în lenjerie intimă în metrou ca şi cum n-ar fi fost nimic ciudat în această acţiune. Cea mai mare parte a celorlalţi pasageri păreau să cunoască evenimentul şi nu se arătau nici surprinşi, nici agasaţi, ci zâmbeau, notează Mediafax.

Manifestarea a fost organizată şi în alte oraşe americane – Washington, Los Angeles şi Chicago -, într-un total de 24 de ţări. Evenimentul se ţine în fiecare an în ianuarie. Iată şi câteva imagini de la inedita manifestare.

 

 


 

 

Oare noi, românii, suntem la fel de curajoşi? Voi aţi fi dispuşi să vă plimbaţi fără pantaloni prin metroul din Bucureşti?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare!!! Nu cred ca noi am fi la fel de curajosi. Este nevoie de o mare libertate in gandire, lucru de care momentan o mare majoritate nu dispune. Dar poate peste ani…mie mi-ar placea sa vad o astfel de manifestare, dar ca un fel de protest :)

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...