JOHN PUZZLE – INFIDEL – PIESA NOUA

Date:

Radu Ionut aka John Puzzle este nascut in 1982 in Ramnicu Sarat, Buzau, Romania.  A studiat pianul de la 7 ani, dupa care a urmat liceul de muzica. Dupa absolvire a produs numeroase piese in studiourile din Constanta, in urma carora s-au afirmat mai multi artisti. In 2002 a pus bazele propriului sau studio muzical in Bucuresti.

Pana in acest moment el a produs pentru cel putin 70 de artisti romani in propriul studio, multi dintre ei atingand pozitii inalte in topurile romanesti si straine. John a reusit deasemnea sa semneze proiecte la label-uri straine precum Universal Music UK si Mach1 (Ministry of Sound Division), proiecte lucrate in colaborare cu Level K (Frank Knebel) si semnate cu ajutorul lui DJ VooDoo (Voodoo & Serano). Aceste melodii au fost remixate de nume ca Gabri Ponte, Angel C, Potatoheads, Jean Elan, DJ Raoul si Level K.

John a fost deasemnea timp de 4 ani vocal, compozitor si producator al trupei de nu metal si rock alternativ „Praf In Ochi”.

In 2008 a lanseze primul single sub titlul All About You. Dupa lansarea acestui hit, John a inceput colaborari cu diversi artisti, dj si producatori din zona underground a muzicii electronice. Acum, lucreaza atat cu dj/produceri internationali ca Paul Thomas, Kalva, Jorgensen, Lojak, Filthy Rich, Kornel cat si nume autohtone ca NTFO, Zagazound, TooDeep, Vali Barbulescu, Allexinno, Jay Criss, Sllash & Doppe, Raoul Russu si multi altii. In acest moment John Puzzle are mai multe release-uri pe plan international cu ajutorul Sintope Digital si Bang Recordings Italy, cel mai recent numindu-se Orientation si bucurandu-se de un enorm succes printre dj-ii de talie mondiala.

Iata ultimul sau release (geniaaaal, imi placeee), Infidel:

 

 

 

La realizarea  piesei “Infidel” precum si a viitorului videoclip au participat Larry Mates in calitate de Art Director, Radu Edward responsabil cu efectele vizuale si montaj, muzica, sound design-ul si regia fiind semnate de insusi John Puzzle.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...