JOHN PUZZLE – INFIDEL – PIESA NOUA

0
826

Radu Ionut aka John Puzzle este nascut in 1982 in Ramnicu Sarat, Buzau, Romania.  A studiat pianul de la 7 ani, dupa care a urmat liceul de muzica. Dupa absolvire a produs numeroase piese in studiourile din Constanta, in urma carora s-au afirmat mai multi artisti. In 2002 a pus bazele propriului sau studio muzical in Bucuresti.

Pana in acest moment el a produs pentru cel putin 70 de artisti romani in propriul studio, multi dintre ei atingand pozitii inalte in topurile romanesti si straine. John a reusit deasemnea sa semneze proiecte la label-uri straine precum Universal Music UK si Mach1 (Ministry of Sound Division), proiecte lucrate in colaborare cu Level K (Frank Knebel) si semnate cu ajutorul lui DJ VooDoo (Voodoo & Serano). Aceste melodii au fost remixate de nume ca Gabri Ponte, Angel C, Potatoheads, Jean Elan, DJ Raoul si Level K.

John a fost deasemnea timp de 4 ani vocal, compozitor si producator al trupei de nu metal si rock alternativ „Praf In Ochi”.

In 2008 a lanseze primul single sub titlul All About You. Dupa lansarea acestui hit, John a inceput colaborari cu diversi artisti, dj si producatori din zona underground a muzicii electronice. Acum, lucreaza atat cu dj/produceri internationali ca Paul Thomas, Kalva, Jorgensen, Lojak, Filthy Rich, Kornel cat si nume autohtone ca NTFO, Zagazound, TooDeep, Vali Barbulescu, Allexinno, Jay Criss, Sllash & Doppe, Raoul Russu si multi altii. In acest moment John Puzzle are mai multe release-uri pe plan international cu ajutorul Sintope Digital si Bang Recordings Italy, cel mai recent numindu-se Orientation si bucurandu-se de un enorm succes printre dj-ii de talie mondiala.

Iata ultimul sau release (geniaaaal, imi placeee), Infidel:

 

 

 

La realizarea  piesei “Infidel” precum si a viitorului videoclip au participat Larry Mates in calitate de Art Director, Radu Edward responsabil cu efectele vizuale si montaj, muzica, sound design-ul si regia fiind semnate de insusi John Puzzle.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: