Piesa noua Jennifer Lopez – First Love (Lyric Video)

Date:

Jennifer Lopez First Love

Jennifer Lopez lanseaza piesa „First love” ce va fi inclusa pe noul album al artistei ce va fi lansat in luna iulie 2014. Piesa poate fi descarcata deja de pe Itunes si s-a bucurat de o primire pozitiva din partea publicului. Noul single al artistei este produs de Max Martin.

Titlul noului material nu este inca cunoscut, insa cateva piese din acest album au fost deja ascultate iar privind in ansamblu materialul cu numarul 10 din cariera artistei este unul asteptat de public si ne prezinta un mesaj nou dar si o intoarcere la radacini din punct de vedere muzical.

In ultimul timp artista a fost extrem de activa din punct de vedere muzical, iar lansarile au venit in cascada. In prima parte a lunii aprilie a lansat cPitbull  We Are One, imnul campionatului mondial de fotbal, iar cu 3 saptamani inainte a lansat  I Luh Ya PaPi (videoclip ) dar care nu s-a bucurat de succesul astepat.

 Jennifer Lopez First Love

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...