Invitatie la Film | Trailer – How do you know (Cum stii daca ai noroc)

0
784

In aceasta saptamana este premiera filmului „How do you know”, avandu-i in rolurile principale pe Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson si Jack Nicholson.

Descriere:

Frumoasa Lisa Jorgenson are 27 de ani, este jucatoare de softball, este implicata intr-o relatie amoroasa cu un jucator profesionist de baseball pe nume Manny, simtind insa ca are nevoie de o pauza pentru a-si lamuri sentimentele pe care le mai are fata de actualul partener de viata. Situatia se complica atunci cand indecisa Lisa il intalneste in lift pe carismaticul si atragatorul director executiv George, care face o pasiune pentru ea la prima vedere. Confruntandu-se cu o serie de probleme la locul de munca si crezandu-se ghinionist, George se intreaba daca nu cumva norocul i-a suras in momentul in care a cunoscut-o pe Lisa Jorgenson, in vreme ce Lisa incearca sa raspunda la intrebarea cum ar trebui sa se simta daca ar fi cu adevarat indragostita de unul dintre cei doi barbati din viata ei pentru a se putea hotari pe care sa il aleaga.

[pro-player width=’580′ height=’480′ type=’video’]http://video.cinemarx.ro/trailere/embed/stream/video/5957/85/video.flv[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: