Interviul 4FUN cu Drei Ros – Distractie la bowling

Date:

drei rosDrei Ros pe numele lui real Andrei Roşca este unul dintre rapperi romani din noua generatie care s-a remarcat in ultimii ani atat pe plan national cat si international. Faptul pentru care a reusit sa se remarce la nivel international se datoreaza  si tehnicii sale rap care este mult mai apropiata de rapperi de peste ocean decat de mc  romani. Chiar daca s-a apucat de muzica la modul serios de doar 3 ani, Drei a lansat pana acum doua albume, unul cu trupa B.O.S.S. (Building Our Success Story), care a aparut in 2010, si „2Lumi 1Life”, care a fost lansat in 2011. Cea mai mediatizata piesa lansata de Drei pana acum a fost cea cu Akon si anume Criminal Minded. Colaborarea dintre Drei Ros si Akon a aparut ca urmare a castigarii unui concurs si anume „Akon Hitlab”. 

Drei Ros a jucat baschet la un nivel profesionist timp de aproape 16 ani, dar a renuntat la practicarea acestui sport la acest nivel   pentru muzica, nu de alta dar dupa spusele artistului a obtinut in 3 ani  rezultate foarte bune, astfel ca proiectul sau muzical a inceput sa prinda contur pas cu pas.

Pana in prezent Drei Ros a colaborat cu o serie de artisti romani si a lansat piese ce se intrepatrund cu alte stiluri muzicale decat rap; Drei a colaborat cu Mihai Budeanu ( ex 3SUD EST) pentru piesa Party My Life Away, iar cu Doc (CTC) si Angeles   pentru piesa Film.

In interviul pe care i l-am luat lui Drei, artistul ne-a spus ca pentru a avea succes un artist trebuie sa dovedeasca versalitate si adaptabilitate in raport direct de evolutia muzicii in general dar si de dorintele publicului.

Distractie cu Drei Ros la bowling in Oxygen Club

L-am provocat pe artist la un interviu neconventional in Mall Sun Plaza din Bucuresti, acolo unde am vrut sa vedem cine este mai bun la bowling, acesta fiind de fapt un pretest pentru a sta de vorba despre cariera sa, despre pasiunile sale si nu in ultimul rand despre planurile sale in cariera muzicala. Drei Ros ne-a demonstrat ca este cu adevarat de gasca, extrem de prietenos si deschis la provocari. Ne-am distrat impreuna si am aflat multe lucruri interesante despre el; toate le puteti afla si voi urmarind interviul luat de noi:

 

Artistul a lansat recent o piesa alaturi de  Lucian Colareza care se numeste Carmelita, piesa  ce va fi cel mai probabil singelul artistului pentru vara 2013. Piesa a fost lansata sub egida LiveArtist, iar daca toate planurile pe plan muzical ii vor merge din plin, Drei va ramane in continuare in Romania. Noi speram ca asa va fi, nu de alta dar speram sa ne putem vedea la un nou interviu trasnit alaturi de echipa de la Redactia4fun.

[nggallery id=15]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...