Alexandra Usurelu – La capatul lumii ( videoclip ) poze lansare

0
1973

alexandra usureluAlexandra Usurelu  a lansat clipul La capatul lumii ce anunta primul sau album din cariera. Un album muncit cu  multa pasiune de Alexandra, Bobby Stoica si colegii lor. Intr-o atmosfera „usoara”, relaxata  departe de toata agitatia bucuresteana, Alexandra ne-a chemat sa ascultam in prima auditie albumul ei. Ne-a spus povestea lui, ne-a prezentat oamenii ce au contribuit la acest proiect si s-a lasat coplesita de emotia momentului. Am descoperit un om minunat, un om la fel de autentic si sincer precum muzica ei. O muzica diferita de peisajul muzical romanesc, insa o muzica de care avem nevoie atunci cand sufletul nostru tanjeste dupa liniste, dupa piese ce sunt mai multe poezie decat muzica. Muzica si versurile sunt semnate de Bobby Stoica.

Andreea Marin, invitat special in clipul La capatul lumiialexandra usurelu01

Videoclipul a fost regizat de Florin Botea si a fost filmat in Brazilia la inceputul acestui an. De Producție si postproducție video sunt responsabili cei de la ArtyBRANDS, iar imaginea este semnata de Alexandra Sandu, Florin Botea si Cosmin Filișan.Montaj: Florin Botea.Filmările au fost realizate în Valparaiso (Chile), Itacare (Brazilia), Salvador de Bahia (Brazilia), Ceainăria Infinitea, Casa Mărgărit.

Andreea Marin: „Am crezut in Alexandra din prima clipa, este o chimie in glasul ei care se poate simti in tot corpul, te poarta departe in taramuri de poveste, neatinse de griji si tristeti, te rupe de cotidian si te invata sa respiri altfel… „

Alexandra Usurelu – La capatul lumii  videoclip

Alexandra Usurelu: „Cântecul și albumul „La capătul lumii” sunt dedicate celor care simt și știu că pot să călătorească până la capătul lumii lor, acel loc din interiorul lor numit suflet, unde există „culori și magie”, ori de câte ori au nevoie pentru a-și face bine lor sau celor din jur. Andreea Marin, încă de la începutul călătoriei mele muzicale, mi-a fost martor și însoțitor de multe ori, iar eu m-am bucurat de această relație specială și i-am împărtășit fiecare pas al meu în drumul spre “Capătul lumii”.
Apariția sa în acest videoclip reflectă chiar această poveste frumoasă.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: