Interviu Valentin Paun-”Sustin talentul din tot sufletul”

0
680

Anul trecut Pro-Tv a reinventat divertismentul in Romania, a reusit sa ofere imaginea unui adevarat show de televiziune prin ”Romanii au Talent” si a demonstrat in continuare ca poate prin ”Vocea Romaniei”. Cu siguranta v-ati intrebat ce au facut concurentii de la ‘’Romanii au Talent” cu talentul lor,  astfel Redactia4fun a stat de vorba cu unul dintre participanti. Ne-am intalnit cu Valentin Paun la ”Dafiesta pentru copii”,un eveniment caritabil organizat de Asociatia Studenteasca DaAfaceri (eveniment despre care am scris aici ) ce s-a organizat sub forma unei seri de street dance  unde au fost prezente mai multe trupe printre care Trouble Crew Romania, Dance Prestige si OneBeat.
Valentin Paun este unul dintre dansatorii ajunsi in semifinala miscandu-se pe un colaj de melodii in care a inserat si cantecul emisiunii ”Dansez pentru tine”’, dar si ”Macarena”. In prezent Vali este coregraf, dansator, dar si profesor la o scoala generala din Bucuresti unde ofera lectii de street dance.
Acum va invit sa parcurgeti mini-interviul realizat cu Vali intr-una dintre pauzele dintre manifestatii.

De ce ai acceptat sa participi la DaFiesta?
In ultimul timp am tot participat la astfel de evenimente si sa ajuti pe altcineva este un sentiment aparte. Sustin talentul din tot sufletul! Evenimentul mi s-a parut o idee extraordinara, sa ajuti niste copii talentati care pot avea un viitor, dar nu-i ajuta situatia financiara.Sper ca vor mai fi astfel de evenimente, voi veni cu mare drag, sustin acesta idee. Conteaza enorm sa te ajute cineva cand ai talent , dar nu ai ce-ti trebuie.
Cum este  dupa ”Romanii au talent”?
Inainte de a fi la ”Romanii au Talent” dansul nu era o mare pasiune, ma simteam bine sa ma misc. Dupa rezultatele pe care le-am avut mi-am dat seama ca merita incercat, am invatat mult mai mult in dans, mi-am facut multi prieteni in acest domeniu si acum e ceva ce vreau sa ramana.
Deci ai continuat pe drumul acesta.Ti-ai format o trupa?
La inceput, imediat dupa concurs am lucrat foarte mult cu Titanii Funky Fresh si a fost o perioada in care am invatat extraordinar de multe. Am vazut ca dansul nu este un lucru pe care poate sa-l faca oricine. M-am imprietenit si cu cei de la Trouble Crew.
Oferi lectii de dans?
Predau la o scoala generala si este extraordinar de frumos.
Din acest eveniment am inteles ca dansul este o cultura. Ce este dansul in viziunea ta?
Dansul alaturi de muzica este cea mai frumoasa modalitate de exprimare, poti exprima orice prin dans: bucurie, fericire, liniste.
Ce planuri ai pentru 2012? Te-ai gandit ce vrei sa realizezi?
Vreau sa ma implic mult mai mult in dans, 200% daca se poate. Vreau sa cresc enorm de mult in urmatoarele luni si sa particip la cat mai multe evenimente.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=aPNh_LKa5DA[/pro-player]

Valentin Paun in semifinala de la “Romanii au talent”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=wvf94z9dZbE[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: